SOUND OF GOSPEL

Maak kennis met Sound of Gospel: een energiek koor met ongeveer 20 gepassioneerde vocalisten: toptalent met een goede stem, mooie uitstraling en oprechte persoonlijkheid. Deze kanjers ádemen gospel en bundelen de krachten om Nederland kennis te laten maken met hun versie van black gospelmuziek.

Sound of Gospel werkt met diverse choir masters en coaches. Onze vaste muzikale leider is gospellegende Elvis E. Deze muzikale duizendpoot ádemt gospel. Dankzij Elvis E en de andere coaches weet Sound of Gospel het beste uit zichzelf te halen. Het koor zingt vol overgave en heeft een unieke en krachtige sound. Geniet van een dynamisch repertoire met bekende en minder bekende nummers, vrolijke en ingetogen gospels. Maar altijd met Gods goedheid centraal.

Sound of Gospel maakt van ieder optreden een feest. Niet alleen omdat het koor daar zelf veel plezier aan beleeft, ook omdat zij anderen graag aansteekt met hun enthousiasme over God en geloof. Sound of Gospel staat garant voor een onvergetelijk muzikaal evenement mét inhoud.

Sound of Gospel is een project van stichting Sound of Gospel.