MEEDOEN

Sound of Gospel zoekt altijd naar mensen die – op welke manier dan ook – kunnen helpen. Of je nu komt zingen, ons wilt sponsoren of vrijwilligerswerk wilt doen: we leren jou graag kennen!

ZINGEN
Momenteel heeft Sound of Gospel direct plek voor tenoren en bassen. Alten en sopranen zijn óók van harte welkom, maar voor deze stemgroepen is er een wachtlijst. Als ‘reservelid’ draai jij gelukkig volledig mee in onze choirfamily. Je treedt wel pas op als er plek is binnen jouw stemgroep. 

Ben jij tussen de 18-50 jaar en toe aan jouw volgende stap als gospelzanger? Kom dan eens langs bij Sound of Gospel! Wij zoeken enthousiaste vocalisten die, net als wij, de 3G’s omarmen. God, gezelligheid en persoonlijke groei staan namelijk centraal in ons koor. In die volgorde en zonder uitzondering. We repeteren eens per drie weken op zondagmiddag in Zeist. De zangers van Sound of Gospel komen uit het hele land. Carpoolen is vaak prima mogelijk. De contributie is 25 euro per maand. Het is mogelijk om met een factuur te betalen. 

Klinkt goed? Kom dan snel kijken tijdens een repetitie en geef je op voor de stemtest. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SPONSOREN
Het draaien van een koor kost veel geld. We zijn daarom op zoek naar sponsors die onze vereniging financieel willen steunen. Iedere euro is welkom. Stort jouw gift op rekeningnummer NL04RABO0334569958 of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRIJWILLIGERSWERK
Heb jij wat tijd over en wil je ons helpen in het bereiken van onze doelen? Wat leuk! Maak ons blij met jouw tijd en energie. Er is altijd wel wat te doen. Neem contact met ons op om te bespreken op welke manier we samen kunnen werken.