MEEDOEN

Sound of Gospel zoekt altijd naar mensen die – op welke manier dan ook – kunnen helpen. Of je nu komt zingen, ons wilt sponsoren of vrijwilligerswerk wilt doen: we leren jou graag kennen!

ZINGEN
Ben jij toe aan jouw volgende stap als gospelzanger? Kom dan eens langs bij Sound of Gospel! Wij zoeken enthousiaste vocalisten die, net als wij, de 3G’s omarmen. God, gezelligheid en persoonlijke groei staan namelijk centraal in ons koor. In die volgorde en zonder uitzondering. We hebben veel ambitie en zijn volop bezig met stagepresence: jij bent (net als onze leden) sprankelend, energiek en geniet van shinen on stage. Allemaal met als doel de Boodschap te delen met anderen. Sound of Gospel repeteert eens per drie weken op zondagmiddag in Utrecht (Leidsche Rijn). De zangers van Sound of Gospel komen uit het hele land. Carpoolen is vaak prima mogelijk. De contributie is 25 euro per maand. Het is mogelijk om met een factuur te betalen. 

Klinkt goed? Kom dan snel kijken tijdens een repetitie en geef je op voor de stemtest. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SPONSOREN
Het draaien van een koor kost veel geld. We zijn dankbaar voor de sponsoren die ons al supporten, maar ook op zoek naar nieuwe contacten die onze stichting financieel willen steunen. Iedere euro is welkom. Stort jouw gift op rekeningnummer NL74 RABO 0379 1728 87 t.n.v. Stichting Sound of Gospel of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRIJWILLIGERSWERK
Heb jij wat tijd over en wil je ons helpen in het bereiken van onze doelen? Wat leuk! Maak ons blij met jouw tijd en energie. Er is altijd wel wat te doen. Neem contact met ons op om te bespreken op welke manier we samen kunnen werken.